لازانیای اسفناج و کنگر فرنگی

 

لازانیای اسفناج و کنگر فرنگی

پخت

۵۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد


مرورگر شما قادر به نمایش نیست

مواد لازم

روغن : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک : ۱ عدد

قارچ : ۱/۲ پیمانه

سیر : ۴ حبه

آب مرغ : ۴۰۰ میلی لیتر

کنگر فرنگی : ۴۰۰ گرم

اسفناج : ۳۰۰ گرم

ادویه جات (به میزان دلخواه نمک، فلفل، زردچوبه و…)

سس سیر آلفردو : ۴۵۰ میلی لیتر

اجازه می دهیم مواد بالا خوب پخته شود سپس آن را همراه با پنیر موزارلا لابه لای لازانیا ها اضافه می کنیم.

لینک دانلود

  • 199 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی