قطاب

 

قطاب

مواد لازم

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

ماست : ۱/۲ پیمانه

كره : ۱۰۰ گرم

آرد : ۲ پیمانه

بكينگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم درون قطاب

مغز گردو خرد شده یا بادام درختی یا ترکیب هر دو : ۳/۴ پیمانه

پودر قند : ۳/۴ پیمانه

پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری

مقدارى دارچين در صورت تمايل

گلاب : ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت قطاب

۱- زرده تخم مرغ را با همزن دستی بزنین تا از لختگی در بیاد بعد کره رو که از قبل تو دمای محیط گذاشته بودید تا نرم بشه رو اضافه کنید و هم بزنید بعد ماست رو اضافه كنید كمى مخلوط كنيد.

۲- آرد و بكينگ پودر را مخلوط و الک کرده و كم كم اضافه كنيد. با دست ورز دهید تا جايى كه خمير به دست نچسبد. سپس روى ظرف را بپوشانيد و یک ساعت در دماى اتاق اجازه دهید استراحت کند.

۳- مواد ميانى را با هم مخلوط كرده خوب هم بزنيد تا گلاب به خورد مواد برود. نبايد مواد ميانى خمير شود.

۴- خمير را با وردنه روی تخته پهن كرده و دایره بزنید، وسط آنها را مواد ريخته و بعد بپیچید و در روغن با شعله کم سرخ كنيد. باید مقدار روغن اندازه ای باشد که قطاب در آن شناور شود. بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا کمی از روغنش گرفته و خنک شود.

۵- بعد از اینکه کاملاً خنک شد داخل پودر قند بغلتانید. اگر گرم باشد پودر قند به آن میچسبد.

۶- نوش جان! ?

  • 174 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی