سالاد برنج ایتالیایی

 

سالاد برنج ایتالیایی

پخت

۱۰ دقیقه

مواد لازم

برنج دانه بلند پخته شده : ۴ پیمانه

گوجه فرنگی تازه : ۳ پیمانه

زیتون سیاه خرد شده : ۲ پیمانه

پنیر سوئیسی : ۲ پیمانه

تخم مرغ پخته و خرد شده : ۴ عدد

تن ماهی : ۱ پیمانه

روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

مرغ خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

دستور پخت

۱- تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و به خوبی مخلوط کنید. (توجه داشته باشید : استفاده از روغن داخل تن ماهی می تواند گزینه خوبی باشد.)

۲- سالاد را به دلخواه با انواع سس چاشنی بزنید. نوش جان!

  • 158 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی