شیرینی پرتقالی با رویه بادام

 

شیرینی پرتقالی با رویه بادام

پخت

مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد معادل ۲۶۶ درجه فارنهایت

مواد لازم

آرد : ۱۵۰ گرم
نشاسه ذرت : ۲۰ گرم
کره نرم شده : ۱۰۰ گرم
پودر شکر : ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو : ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه

شکر قهوه ای : ۲۰ گرم
پودر بادام : ۳۰ گرم
عسل : ۱ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ : نصف یک سفیده

دستور پخت

۱- اول کره نرم شده و پودر شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کمی تغییر رنگ داده و حجم بگیرد. زرده و وانیل و رنده پوست لیمو یا پرتقال را نیز اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نشاسه را که از قبل الک کردید را اضافه کنید. همین که مواد با هم مخلوط شد همزن را خاموش کرده و خمیر را با دست جمع کنید. (دقت کنید هیچ کدام از شیرینی ها نیاز به همزدن زیاد ندارند چون در بافت و کیفیت آنها تأثیر بدی می گذارد؛ در ضمن ورز دادن بیش از حد نیز خمیر را به روغن می اندازد پس نیازی به انجامش نیست.)

۲- همین که خمیر را جمع کردید داخل نایلون قرار داده با دست کمی پهن کنید که سرما به همه جای خمیر برسد. (اگر که خمیر را به صورت گلوله ای در یخچال قرار دهید وسطش خنک نمی شود).

۳- خمیر را مدت نیم ساعت در یخچال استراحت داده بعد با وردنه بین دو تا نایلون یا کاغذ روغنی با به ضخامت ۵ تا ۶ سانتی متر باز کرده و کاتر بزنید. چنانچه از قالب هایی که خودشان حفره ایجاد می کنند روی خمیر ندارید با نوک انگشت یا هر وسیله ای که نوک گردی داشته باشد در خمیر کاتر زده شده حفره ایجاد کنید.

۴- همه مواد رویه را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید فقط در حدی که با هم مخلوط و یکدست شوند. مواد آماده را در قیف بریزید یا با قاشق کوچک داخل حفره ها را پر کنید. (برای این کار بهتر این است که اول خمیر را کاتر بزنید، سپس داخل سینی که از قبل کاغذ انداخته اید بچینید. بعد داخل حفره ها را پر کنید که بر اثر جابجایی شکل ظاهری شیرینی خراب نشود.)

۵- در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی کمی طلایی شد بپزید.

  • 342 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی