دستور پخت شله زرد نذری

بدون دیدگاه

شله زرد

 

شله زرد نذری

پخت

۳ ساعت (۱۸۰ دقیقه)

مواد لازم

برنج: ۱ پیمانه
آب: ۶ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
خلال بادام: ۱/۴ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده: نصف استکان
گلاب: ۱/۲ پیمانه
هل ساییده: ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه

با این مقدار مواد ۴ پیاله شله زرد خواهید داشت.

دستور پخت

۱- برنجی را که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرامی بپزد و خودش را باز کند. خیلی مهم است که کاملاً پخته شود و وا برود.

۲- بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملاً پخت، شکر را اضافه می کنیم. بعد کره و زعفران و هل را که از قبل آماده کردیم اضافه می کنیم و باز فرصت می دهیم شله زرد جا بیفتد.

۳- در این حین باید شله زرد را هم بزنید که ته نگیرد و همچنان حرارت باید ملایم باشد. کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول می کشد. وقتی که حس کردید غلظتش کافیست می توانید گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد را از روی شعله بردارید.

۴- در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید. البته می توانید خلال بادام را فقط برای تزئین استفاده کنید.

۵- نوش جان!

  • 100 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی