شرینی شکری رنگین کمان

 

شرینی شکری رنگین کمان

پخت

۱۰-۱۵ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت معادل ۱۶۰ درجه سانتی گراد

مرورگر شما قادر به نمایش نیست

 

مواد لازم

آرد : ۴ پیمانه

نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر شکر : ۲/۳ پیمانه

شکر : ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری

کره : ۶۰۰ گرم

عصاره وانیل : ۲ قاشق چایخوری

آبلیمو : ۱ قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

سپس از خمیر آمده باید گلوله هایی با اندازه های مختلف تهیه کنید. هر گلوله شامل چند قاشق غذاخوری خمیر است.

گلوله شامل ۵ قاشق غذا خوری خمیر : ۱ عدد

گلوله شامل ۷ قاشق غذا خوری خمیر : ۱ عدد

گلوله شامل ۹ قاشق غذا خوری خمیر : ۱ عدد

گلوله شامل ۱۱ قاشق غذا خوری خمیر : ۱ عدد

گلوله شامل ۱۳ قاشق غذا خوری خمیر : ۱ عدد

بوسیله رنگ غذا هر گلوله را به یک رنگ دلخواه خود در آورید.

سپس گلوله ها را به صورت رول در آورده و مطابق تصویر داخل هم قرار دهید.

رول نهایی را داخل پلاستیک پیچیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

لینک دانلود

  • 162 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی