سیب زمینی کبابی و کالباس

 

سیب زمینی کبابی با کالباس

پخت

۱ ساعت و ۱۰ دقیقه (۷۰ دقیقه)

مواد لازم

سیب زمینی کوچک یا متوسط : ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم (از پهلو برش هایی به عرض ۵ سانتیمتر در هر کدام ایجاد کنید)

روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه

نمک (یا نمک دریایی) : ۱.۵ تا ۲ قاشق چایخوری (برای طعم دار کردن)

فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری

کالباس : به مقدار لازم (آنها را به عرض ۵ سانتیمتر برش بزنید تا درون سیب زمینی ها جا بگیرند)

کره شور : ۴ قاشق غذاخوری (به تعداد سیب زمینی ها تقسیم شود)

جعفری برای تزیین

دستور پخت

۱- سیب زمینی را بشویید و خشک کنید. برش ها را مطابق دستور ایجاد کنید. مراقب باشید طوری برش بزنید که بتوانید آنها را در ظرف فر بچینید بدون اینکه بیفتد. بهتر است آنها را روی کابینت گذاشته و موازی با کابینت برش بزنید.

۲- درون هر سیب زمینی یک تکه کره و یک تکه کالباس را همزمان قرار دهید. با قلم مو تمام سطح سیب زمینی ها را به روغن زیتون آغشته کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه بریزید.

۳- به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت معادل ۲۱۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. سپس با یک چنگال یا انبر انها را تست کنید، اگر لازم است ۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا زمانی که به راحتی با یک چاقو سوراخ شوند. در صورت تمایل سیب زمینی کبابی با کالباس را با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید.

توجه داشته باشید :

می توانید برای نظافت راحت تر، یک فویل آلومینیومی را درون سینی فر قرار دهید.

  • 529 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی