سوپ گوجه فرنگی

 

سوپ گوجه فرنگی در کاسه نانی

پخت

۵۰ دقیقه

مواد لازم برای سوپ گوجه

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز شیرین، خرد شده : ۱ عدد

سیر خرد شده : ۲ حبه

گوجه فرنگی : ۸۰۰ گرم

آب مرغ یا آب سبزیجات : ۲ پیمانه

خامه : ۱/۳ پیمانه

نمک کوشر و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

جعفری به مقدار لازم برای تزئین

مواد لازم برای کاسه نانی

چانه نان : ۴ عدد کوچک (ترجیحاً خمیرترش)

کره ذوب شده در دمای اتاق : ۶ قاشق غذاخوری

پنیر آمریکایی : ۱۶ برش

دستور پخت

سوپ :

۱- در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را با دمای متوسط گرم کنید. پیازها را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

۲- گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی آنها را له کنید. آب مرغ یا سبزیجات و نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید آهسته بجوشد تا زمانی که عطر و طعم خوب ایجاد شود، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول بکشد.

کاسه نانی :

۱- فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت معادل ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۲- بالای قرص نان ها را مانند تصویر برش بزنید. از یک چاقوی کوچک برای برش دایره ای تمیز و مرتب در داخل هر کاسه نان استفاده کنید؛ دایره را بردارید و کنار بگذارید.

۳- داخل هر کاسه نان را ۱/۲ قاشق غذاخوری کره بمالید. داخل هر نان را با ۳ برش پنیر آمریکایی بپوشانید و داخل سینی فر قرار دهید.

۴- در همین حال، حلقه های نانی که کنار گذاشتید به صورت نیمه افقی برش دهید. ۱/۲ قاشق غذاخوری کره را سمت بیرونی نان مالیده و ۱ برش پنیر بین برش افقی نان قرار دهید.

۵- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. هر طرف از نانی که در مرحله قبل آماده کردید حدود ۴ دقیقه تفت دهید. سپس هر کدام را روی قرص نان هایی که داخل سینی های فر قرار دادید بگذارید.

۶- سینی ها را داخل فر گذاشته و ۴ دقیقه طبخ کنید تا پنیر آب شود.

۷- برای سرو سوپ گوجه فرنگی ، سوپ را داخل کاسه های نانی ریخته و با جعفری تزئین کنید. نوش جان!

  • 661 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی