دستور پخت سوپ لازانیا

بدون دیدگاه

سوپ لازانیا

 

سوپ لازانیا

پخت

۱ ساعت و ۱۰ دقیقه (۷۰ دقیقه)

مواد لازم

لازانیا : ۲۳۰ گرم

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

پیاز شیرین، خرد شده : ۱ عدد

ساقه کرفس، خرد شده : ۱ عدد

هویج، پوست کنده و خرد شده : ۱ عدد

سیر خرد شده : ۳ حبه

گوشت گاو یا سوسیس ایتالیایی : ۵۰۰ گرم

اورگانو (پونه کوهی) : ۱ قاشق چایخوری

آویشن خشک : ۱/۲ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خرد شده : ۱ کیلوگرم

آب مرغ : ۶ پیمانه

اسفناج : ۲.۵ پیمانه

پنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

پنیر ریکوتا : ۱/۴ پیمانه

پنیر موتزارلا رنده شده : ۱/۴ پیمانه

ریحان برای تزیین

دستور پخت

۱- یک ظرف بزرگ آب و نمک را به جوش آورید. لازانیا را اضافه کنید و طبق دستورالعمل های بسته طبخ کنید. آب آن را خالی کرده و لازانیا کنار بگذارید.

۲- در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج و آب مرغ را اضافه کرده و ۶ تا ۷ دقیقه بپزید. سیر را ۱ دقیقه تفت داده و اضافه کنید.

۳- گوشت را داخل یک ماهیتابه ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.

۴- اورگانو، آویشن و گوجه فرنگی را بریزید. سوپ را اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت کم-متوسط قرار دهید.

۵- درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشد.

۶- در همین حال، هر ورق لازانیا را به قطعات حدود ۱ سانتیمتری برش دهید.

۷- هنگامی که سوپ آماده شد، رشته های لازانیا، اسفناج، پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کنید.

۸- در یک کاسه کوچک، ریکوتا را با موتزارلا هم بزنید. برای سرو سوپ، ۲ قاشق غذا خوری مخلوط پنیر را به هر کاسه سوپ اضافه نمایید و سوپ را روی آن بریزید.

  • 130 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی