دستور پخت سالاد جدید کاپریس

بدون دیدگاه

سالاد جدید کاپریس

 

سالاد جدید کاپریس

پخت

۴۰ دقیقه

مواد لازم

کدو سبز بزرگ : ۲ عدد (از وسط به دو نیم تقسیم شود)

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه تازه

پنیر موتزارلا، نازک برش خورده : ۲۳۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده : ۳ عدد متوسط

برگ ریحان خرد شده : ۱/۲ پیمانه

سرکه بالزامیک : ۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

۱- فر را از قبل گرم کنید. در همین حال، حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نمک و فلفل روی قارچ کدوها بریزید.

۲- وقتی فر داغ شد، هر طرف کدو ها را ۲ تا ۳ دقیقه داخل آن قرار دهید تا ترد شوند. سپس اجازه دهید کمی سرد شوند.

۳- برای سرو، هر قطعه کدو سبز را با برش های متناوب موتزارلا و گوجه فرنگی و ریحان خرد شده تزیین کنید.

۴- سرکه بالزامیک و روغن زیتون باقی مانده را روی سالاد بریزید. فوراً سرو کنید.

  • 531 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی