سالاد توت فرنگی

 

سالاد توت فرنگی و چوب شور

پخت :

۳ ساعت و ۱۰ دقیقه (۱۹۰ دقیقه)

مواد لازم :

ژله توت فرنگی : ۱ بسته ی ۱۷۰ گرمی

آب جوش : ۲ پیمانه

چوب شور خرد شده : ۲ پیمانه

شکر دانه ریز (یا پودر قند) : ۱/۴ پیمانه

کره بدون نمک : ۸ قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای نرم شده : ۲۳۰ گرم

شکر دانه ریز (یا پودر قند) : ۱/۲ پیمانه

Cool Whip (نوعی خامه زده شده و سرد شده) : ۲۳۰ گرم

توت فرنگی تازه، و برش خورده : ۱ کیلوگرم

دستور پخت

۱- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. ژله توت فرنگی را با ۲ پیمانه آب جوش ترکیب کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

۲- مطابق تصویر، با استفاده از یک وردنه، چوب شورها را درون یک کیسه محکم خرد کنید.

۳- در یک ظرف متوسط، ۸ قاشق کره را ذوب کرده، شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس با چوب شور خرد شده مخلوط کنید. مواد را به یک ظرف شیشه ای ۹*۱۳ انتقال داده و مخلوط بالا را به طور یکنواخت روی سطح آن بریزید و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود. (اگر اتاق سرد است، )

۴- در حالی که مخلوط چوب شور خنک می شود، از یک همزن دستی در سرعت بالا برای ترکیب کردن ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای و ۱/۲ پیمانه شکر استفاده کنید تا کرکی و سفید شوند. سپس ۲۳۰ گرم Cool Whip را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا اثری از پنیر خامه ای باقی نماند. مطابق تصویر مخلوط را روی چوب شور سرد شده پهن کنید (نباید ژله توت فرنگی نهایی به داخل چوب شور نشت کند). به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۵- یک کیلوگرم توت فرنگی را برش زده، سپس آنها را با ژله ای که به دمای اتاق رسیده مخلوط کنید. این ترکیب را به طور مساوی روی لایه کرم پخش کنید. سالاد توت فرنگی و چوب شور را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله فرم بگیرد.

  • 470 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی