رول دارچینی
۵۰-۶۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد
مرورگر شما قادر به نمایش نیست
مخمر : ۱ بسته
شیر گرم : ۱ پیمانه
در ظرف جداگانه ای مواد زیر را مخلوط می کنیم :
شکر : ۳ قاشق غذا خوری
کره ذوب شده : ۱/۴ پیمانه
نمک : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۲ پیمانه
سپس شیر و مخمر را به همراه ۲ پیمانه دیگر آرد اضافه می کنیم.
خمیر حاصل را خوب ورز داده و اجازه می دهیم ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند.
شکر قهوه ای : ۱ پیمانه
دارچین : ۲ قاشق غذا خوری
مطابق تصویر خمیر را پهن کرده، روی آن را با کره ذوب شده چرب کرده و مخلوط لایه میانی را روی آن می ریزیم.
سپس رول را می پیچیم، داخل ظرف گذاشته روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم ۴۵-۳۰ دقیقه استراحت کند.
پودر شکر : ۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه
کره با دمای اتاق : ۲ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای با دمای اتاق : ~ ۶۰ گرم
عصاره وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو : ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر : ۱ پیمانه
دیدگاه های شما