دستور پخت رول دارچینی

بدون دیدگاه

رول دارچینی

رول دارچینی

پخت

۵۰-۶۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

 

مرورگر شما قادر به نمایش نیست

مواد لازم

مخمر : ۱ بسته

شیر گرم : ۱ پیمانه

در ظرف جداگانه ای مواد زیر را مخلوط می کنیم :

شکر : ۳ قاشق غذا خوری

کره ذوب شده : ۱/۴ پیمانه

نمک : ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

آرد : ۲ پیمانه

سپس شیر و مخمر را به همراه ۲ پیمانه دیگر آرد اضافه می کنیم.

خمیر حاصل را خوب ورز داده و اجازه می دهیم ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند.

مواد لازم برای لایه میانی

شکر قهوه ای : ۱ پیمانه

دارچین : ۲ قاشق غذا خوری

مطابق تصویر خمیر را پهن کرده، روی آن را با کره ذوب شده چرب کرده و مخلوط لایه میانی را روی آن می ریزیم.

سپس رول را می پیچیم، داخل ظرف گذاشته روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم ۴۵-۳۰ دقیقه استراحت کند.

مواد لازم برای کرم روی رول

پودر شکر : ۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه

کره با دمای اتاق : ۲ قاشق غذا خوری

پنیر خامه ای با دمای اتاق : ~ ۶۰ گرم

عصاره وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

آبلیمو : ۱/۲ قاشق چایخوری

شیر : ۱ پیمانه

 

دانلود ویدئو

  • 517 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی