رول دارچینی بیسکویت کرمدار

 

رول دارچینی بیسکویت کرمدار

مرورگر شما قادر به نمایش نیست

 

مواد لازم

بیسکویت کرمدار کاکائویی : ۸ عدد

شکر : ۱/۳ پیمانه

خمیر بیسکویت : ۱ بسته

پس از پیچیدن رول ها ، آن ها را در ظرف چیده ، روی ظرف را پوشانده و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.

سپس پوشش ظرف را برداشته و ۱۰-۵ دققیه دیگر در فر قرار دهید.

لینک دانلود

  • 140 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی