حلزون های کدو سبز با موتزارلا

 

حلزون های کدو سبز با موتزارلا

پخت

۱ ساعت و ۱۵ دقیقه (۷۵ دقیقه)

مواد لازم

کدو سبز : ۵ عدد

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز شیرین، خرد شده : نصف ۱ عدد

سیر خرد شده : ۲ حبه

پنیر ریکوتا : ۱.۵ پیمانه

پنیر موتزارلا رنده شده : ۱ پیمانه

اورگانو (پونه کوهی) : ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

سس مارینارا : ۲ پیمانه (ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز و سبزیجات)

پنیر پارمزان : ۱/۳ پیمانه

ریحان، برای تزیین

دستور پخت

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ظرف خوراک پزی با ارتفاع ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر را با اسپری چرب کنید.

۲- آماده سازی کدو سبز : کدوها را بصورت عمودی نازک برش بزنید، به طوری که راحت رول شوند. شما باید ۸ تا ۱۰ برش در هر کدو سبزیجات دریافت کنید. آنها را کنار بگذارید.

۳- آماده سازی مواد میانی : روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید.

۴- در یک کاسه متوسط، پیاز و سیر را با ریکوتا و موتزارلا مخلوط کنید. نمک، فلف قرمز، فلفل سیاه و اورگانو را اضافه کنید.

۵- آماده سازی ظرف : ۱ پیمانه سس مارینارا را به ظرف غذا اضافه کنید.

۶- قطعه ای از کدو سبز را روی یک تخته برش یا بشقاب قرار دهید. حدود ۲ قاشق سوپ خوری پنیر را در انتهای کوتاهترین انتهای برش کدو بگذارید. کدو را به صورت رول درآورده و در ظرف قرار دهید.

۷- این کار را با سایر کدوها نیز انجام دهید.

۸- سس مارینارا باقی مانده را به طور مساوی روی رول ها بریزید. سپس آن ها را با لایه ای از پارمزان بپوشانید.

۹- ظرف را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. سپس اجازه دهيد ۱۰ دقيقه سرد شود. با ریحان تزیین کنید.

  • 261 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی