دستور پخت بریانی هندی

بدون دیدگاه

بریانی هندی

 

بریانی هندی

پخت

۳ ساعت و ۳۰ دقیقه (۲۱۰ دقیقه)

مواد لازم برای مایه بریانی

روغن نباتی یا کره آب شده : ۴ قاشق سوپخوری
سیب زمینی کوچک، پوست کنده، نصف شده : ۴ عدد
پیاز بزرگ، خرد شده : ۲ عدد
سیر، خرد شده : ۲ حبه
ریشه زنجبیل تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپخوری
پودر فلفل : ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی متوسط، پوست کنده و خرد شده : ۲ عدد
ماست کم چرب : ۲ قاشق غذاخوری
برگ تازه نعناع خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
هل پودر شده : ۱/۲ قاشق سوپخوری
یک چوب دارچین به اندازه ۲ اینچ
گوشت مرغ : ۱.۵ کیلوگرم (پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد)

مواد لازم برای طبخ برنج

روغن نباتی : ۲.۵ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ، خرد شده : ۱ عدد
کمی پودر زعفران
هل : دو غلاف
چوب دارچین : یک اینچ (۲.۵ سانتیمتر)
زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
برنج باسماتی : ۵۰۰ گرم
سس مرغ : ۴ پیمانه ( منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن مرغ به دست می آید)
نمک : ۱.۵ قاشق چایخوری

دستور پخت بریانی هندی

۱- در یک ظرف بزرگ ۲ قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب کرده را ریخته و سیب زمینی را سرخ کنید تا قهوه ای شود و از ظرف درآورید. ۲ قاشق بعدی روغن را اضافه کرده و پیاز را با سیر و زنجبیل سرخ کنید تا پیاز نرم و طلایی شود. ادویه، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک و گوجه ها را اضافه کنید. در هنگام سرخ شدن به مدت ۵ دقیقه دائما مواد را هم بزنید. ماست، نعناع، هل و دارچین را بیفزایید. روی ظرف رو پوشانده و حرارت را کم کنید، گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که گوجه ها پخته و پالپ شود. اگر مخلوط به نظر خشک آمد در هنگام پخت کمی آب جوشیده اضافه کنید تا به ظرف نچسبد.
۲- وقتی مخلوط به حالت غلیظ و روان درآمد، مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط روی آن را بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا بپزد تا وقتی مرغ ترد شود، زمان لازم بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است. وقتی زمان تمام شود باید آب خیلی کمی از مخلوط مانده باشد. اگر لازم باشد باید درب ظرف را بردارید تا چند دقیقه آب اضافی بخار شود.
۳- برنج را بخوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملاً آبش خارج شود.
۴- در یک ظرف بزرگ، روغن نباتی ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. زعفران، هل، دارچین و برنج را اضافه کنید. مرتباً هم بزنید تا زمانی که برنج با مواد خوب مخلوط شود.

۵- در یک قابلمه متوسط، سس مرغ و نمک را ریخته و حرارت دهید. زمانی که مخلوط خوب داغ شد روی برنج بریزید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده با مرغ را و سیب زمینی را اضافه کنید و به آرامی با برنج مخلوط کنید. همه را با هم در قابلمه ریخته و در آن را کاملاً بپوشانید و حرارت را خیلی کم کنید تا برای ۲۰ دقیقه دم کنید.

نکات تکمیلی

بریانی هندی جزو غذای ملل – هندی می باشد.
بریانی هندی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.

  • 299 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی