دستور پخت برنج و کلم سرخ شده

بدون دیدگاه

برنج و کلم سرخ شده

 

برنج و کلم سرخ شده

پخت

۳۰ دقیقه

مواد لازم

کلم پیچ متوسط، ریز خرد شده : ۱ عدد

هویج بزرگ، پوست کنده و رنده شده : ۱ عدد

پیاز متوسط، ریز خرد شده : ۱ عدد

روغن پخت و پز : ۲ قاشق غذاخوری

برنج پخته شده : ۳ پیمانه

کره بدون نمک : ۲ قاشق غذاخوری

سس سویا : ۲ قاشق غذاخوری

روغن کنجد : ۱ قاشق چایخوری (به برنج عطر و طعم معتبر آسیایی می دهد)

نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه : ۱/۸ قاشق چایخوری

دستور پخت

۱- کلم برگ ها را خیلی باریک خرد کنید.

۲- پیازها را خرد کرده و هویج را رنده کنید.

۳- یک تابه بزرگ و سنگین یا یک ووک را گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز اضافه کنید. سپس کلم ، پیاز و هویج های خرد شده را داخل تابه بریزید. روی حرارت بالا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانی که کلم پژمرده و کمی طلایی شود. مدام مواد را داخل تابه هم بزنید. در پایان سبزیجات باید به حدود ۱/۲ یا ۱/۳ اندازه اصلی خود برسند.

۴- ۲ قاشق غذاخوری کره و ۳ پیمانه برنج پخته شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد، نمک و فلفل را اضافه کنید. نوش جان!

  • 317 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی