باقلوا استانبولی

 

باقلوا استانبولی

پخت

۳۰ دقیقه

مواد لازم

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا : ۱ بسته (توجه کنید این خمیرها ترک هستند و با برندهای ایرانی قابل قیاس نیستند خیلی گران نیست و لوازم قنادی ها میفروشند خیلی خیلی نازک هستند.)

گردو در حد خرد شدن : ۲.۵ پیمانه

کره : ۱۵۰ گرم (روی حرارت خیلی کم آب کنید و بگذارید خنک شود)

مواد لازم برای شربت بار (شهد)

شکر : ۳ پیمانه

آب : ۱.۵ پیمانه

۱/۲ لیموترش یا ۱ قاشق مرباخوری آبلیمو

زعفران پودر شده : ۱/۲ قاشق چایخوری

دستور پخت

۱- در اولین مرحله آب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوش آید، سپس زعفران و آبلیمو را اضافه کنید. دقت کنید زمانی شربت آماده است که چند قل ریز زده باشد. حدود ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود.

۲- یک سینی مستطیل ارتفاع دار سایز ۳۰×۴۰ انتخاب کنید. دقت کنید در اندازه های دیگر مجبور خواهید بود خمیر را برش بزنید.

۳- لایه لایه از خمیر بردارید با قلم موی آشپزخانه از کره آب شده روی آن بمالید در حد چرب شدن کافی است. این کار را ادامه دهید تا ۱۰ لایه تمام شود. گردوهای خرد شده را رئی لایه نهایی پهن کنید.

۴- دوباره همان کار لایه لایه را انجام دهید. دقت کنید مایه سفید رنگی که ته ظرف کره جمع می شود، دوغ کره است و نباید استفاده شود چون باعث می شود باقلوا استانبولی بسوزد.

۵- در پایان با یک چاقوی تیز بزرگ خمیرهای آماده شده را برش بزنید.

۶- ظرف را داخل فر در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا جایی که روی آن کاملاً طلایی شود. حدود ۲۰ یا ۲۵ دقیقه کافی است. اگر سطح روی باقلوا طلایی نشده بود چند دقیقه حرارت گریل را روشن کنید.

۷- پس از خروج از فر بلافاصله از فر بلفلصله شربت بار سرد شده را با ملاقه روی آن بریزید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت در همان ظرف خنک شود.

۸- با پسته تزیین کنید. نوش جان!

  • 1,370 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی