اسکالوپینی گوشت با لیمو، کیپر و زرشک

 

اسکالوپینی گوشت با لیمو، کیپر و زرشک

پخت

۲۰ دقیقه

مواد لازم

کتلت گوشت : ۶۳۰ گرم

نمک و فلفل سیاه تازه

آرد همه منظوره : ۱.۵ پیمانه

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

کره بدون نمک : ۱ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : ۲ حبه

خردل (مخصوص شهر Dijon در فرانسه) : ۱ قاشق غذاخوری

لیمو، نازک برش خورده : ۱ عدد

کیپر : ۲ قاشق غذاخوری

زرشک : ۲.۵ پیمانه

قاچ لیمو بای تزیین

دستور پخت

۱- هر دو طرف گوشت را نمک و فلفل آغشته کنید. آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و هر قطعه گوشت را کامل درون آرد بغلتانید.

۲- روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. هر طرف از قطعه های گوشت آغشته به آرد را حدود ۱ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا کاملاً پخته شوند.

۳- پس از پایان کار، روغن های اضافی را خالی کنید اما حدود ۱ قاشق غذاخوری ته ظرف باقی بماند. کره را اضافه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید.

۴- سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید. خردل Dijon را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه هم بزنید.

۵- تکه های لیمو، کیپر و زرشک را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

۶- گوشت را در ۴ ظرف تقسیم کنید و روی آن ها را با مخلوط لیمو، کیپر و زرشک بپوشانید. فوراً سرو کنید.

  • 279 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی