چیز کیک

 

چیز کیک بدون پخت با کمپوت تمشک

زمان تهیه

۴ ساعت (۲۴۰ دقیقه)

مواد لازم

بیسکویت : ۹ عدد

شکر دانه ریز : ۴ قاشق غذاخوری

کره ذوب شده : ۴ قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای : ۵۰۰ گرم

شکر شیرینی  پزی : ۱/۳ پیمانه

خامه غلیظ : ۱ پیمانه

آب ۱ عدد لیمو

عصاره وانیل خالص : ۱ قاشق چای خوری

تمشک : ۲ پیمانه مجزا

شکر : ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

۱- بیسکویت ها را با ۱ قاشق غذاخوری از شکر در یک غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس کره را اضافه کنید. مخلوط را به طور یکنواخت به صورت یک ورقه ۹ اینچی پهن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

۲- در همین حال، کاسه غذا ساز را با حوله کاغذی تمیز کنید. پنیر خامه ای، شکر شیرینی پزی، خامه، عصاره لیمو و عصاره وانیل را خوب با هم ترکیب کنید. مخلوط را به صورت یک لایه روی پوسته بیسکویت ها پهن کنید. کیک را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید

۳- در حالی که کیک پنیر در یخچال است، در یک قابلمه ۱ پیمانه از تمشک را با ۳ پیمانه شکر باقیمانده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به شکل سس درآيد. سپس ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

۴- کیک پنیر را با سس تمشک تزیین کنید. نوش جان!

  • 240 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی