چای سفید

منظور از چای سفید نوعی جای مخصوص است که در ان برگ ها و جوانه ها با بخار حرارت داده شده خشک می شوند. در این حالت کمترین عملیات فرآوری بر روی چای انجام می شود در حالی که چای سبز و چای سیاه قبل از مراحل مختلف اکسیداسیون پژمرده و پلاسیده می شوند.

چای سفید همچنین حاوی جوانه های بیشتری است و بوسیله تارهای بسیار ریز نقره ای که یک رنگ سفید – خاکستری روشن را به چای می دهند، پوشانده شده اند. دم کرده چای سفید به زرد کمرنگ – قرمز روشن در می آید و طعم نسبتاً شیرینی دارد.

محققان در انستیتوی لینوس پاولینگ چهار نوع چای سفید را از لحاظ ممانعت از وقوع جهش در باکتری ها مورد بررسی قرار دارند و متعاقباً خواص حفاظت بخش آن را در سرطا کولون در خرگوش آزمایش کردند.

در مطالعات قبل با استفاده از باکتری ها، چای سفید به طور کلی در ممانعت از جهش زایی نسبت به چای سبز تأثیر بیشتری نشان داده بود. چاس سفید حاوی بسیاری از پلی فنل هاست که برخی از آن ها در دم کرده این نوع چای غلظت بیشتری نسبت به دم کرده چای سبز در شرایط یکسان داشتند. دیگر اجزا مانند کافئین نیز در چای سفید به مقدار بیشتری موجود است.

 

چای سفید

 

آزمایشات انجام شده بر  روی خرگوش ها نشان دادند خرگوش هایی که تحت یک ماده سرطان زا قرار گرفته بودند اما چای سفید نیز به آن ها داده شده بود اثرات سرطان زایی ماده کارسینوژن در آن ها کمتر از دیگر خرگوش های تست که تنها تحت مصرف کافئین قرار گرفته بودند، نشان دادند. هر چند که کافئین هم تا حدودی نشانه های سرطان روده را کاهش داده بود.

البته این تحقیقات مقدماتی هستند و نشان می دهند که نوع سفید مانند دیگر انواع چای می تواند صدمه وارد شده به DNA باکترایی توسط برخی ترکیبات را متوقف نماید.

همچنین در ارزیابی بر روی حیوانات مشخص شد که این نوع چای از نشانه های معمول سرطان کولون می کاهد که البته تأثیر بیشتر سرطان زایی آن ممکن است به دلیل محتوای بیشتر کافئین آن باشد. به هر حال دانشمندان در نظر دارند مطالعات بیشتری را در مورد اثر ضد سرطانی چای سفید بر انسان انجام دهند.

  • 90 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی