خوراکی گران

 

۱- زعفران
ارزش گرمی این ادویه از طلا هم بیشتر است چون گیاه #زعفران تنها برای یکی دو هفته در پاییز گل می‌دهد، برداشت این ادویه نیروی کار زیادی لازم دارد و هر گل تنها سه عدد کلاله دارد.

۲- خاویار
خاویار ترشی اشپل ماهی استروژن است. این ماهی رو به انقراض است. #خاویار فیل‌ماهی زال – این گونه تقریبا به طور کامل در زیستگاه طبیعی خود منقرض شده – گرانترین نوع خاویار است.

 

صدف خوراکی
۳- صدف

صید بیش از حد و آلودگی ضربه سختی به منابع صدف زده و کمبود این ماده غذایی قیمتش را بالا برده. خواص مثبت و معروف #صدف و تاثیرش بر غرایز جنسی بر گرانی‌اش بی‌تاثیر نیست.

۴- قارچ دنبلان سفید (Truffle)
این ماده غذایی با ارزش در منطقه پیدمونته در شمال ایتالیا پیدا می‌شود و تنها بین ریشه‌های بعضی درختان خاص در طبیعت می‌روید. قارچ دنبلان سفید قابل کشت نیست.

۵- ژامبون ایبری
نوعی ژامبون فرآوری‌شده که در اسپانیا و پرتغال تولید می‌شود. بهترین ژامبون ایبری از خوک‌هایی تهیه می‌شود که آزادانه در جنگ‌های بلوط می‌گردد و در دوره پایانی زندگی تنها بلوط خورده‌اند.

گوشت گاو گران قیمت
۶- گوشت گاو واگیو
این گوشت مقدار زیادی رگه‌های چربی دارد که هنگام پخت آب می‌شود و گوشت را ترد و مرطوب می‌کند. نشان #واگیو تنها به گاوهایی تعلق می‌گیرد که بر اساس دستورعمل‌های سخت‌گیرانه‌ای پرورانده و تغذیه شده باشند.

قهوه گران
۷- قهوه کوپی لواک
کوپی لواک، یا قهوه زباد، از دانه‌های قهوه‌ای تهیه می‌شود که زباد آسیایی خورده، ناقص هضم و سپس دفع شده‌اند.

۸- جگر چرب (فوآ گرا)
فوآ گرا نوعی پاته است که از جگر اردک یا غازی تهیه می‌شود که بعضا تا ده برابر اندازه عادیش پروار شده باشد. برای تهیه این پاته دانه‌های ذرت را زوری و از طریق لوله به خورد غازها و اردک‌ها می‌دهند. امروزه این شیوه در بسیاری از کشورها ممنوع است.

  • 66 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی